Familieopstilling og gruppeforløb

Mange får noget ekstra foræret ved at deltage i en gruppe. Mere energi til egne processer, muligheden for at bevidne andres processer og genkende sig selv i dem. Deltagerne ræsonnerer energetisk med hinanden, mærker dyb genkendelse og forundres over at gå fra at være fremmede og til, at dele et særligt fællesskab med plads til forskellighed.

Du arbejder med dine egne temaer, får selv klarhed over dele af din familiehistorie og hjælper samtidig de andre som repræsentant i deres opstillinger, hvilket altid viser sig at være en stor sidegevinst.

Ud af din komfortzone

Du bevæger dig ud af din egen komfortzone og din drivkraft er et ønske om forandring. For mig at se, den eneste vej hjem til sig selv og samtidig broen til at udvikle nye livskompetencer. Andre mennesker kan vi jo ikke ændre på.

De fleste mennesker søger forandring, når smerten ved det bestående bliver for stor.
En gruppe kan støtte, opmuntre og bevidne og forstå, når du øver dig i at blive mere tro mod dig selv.

Det er muligt at nå langt, fordi alt foregår i et trygt og respektfuldt rum, som skabes i samspil og hvorden ydre ramme er fastlagt på forhånd. Gruppens medlemmer er alle underlagt tavshedspligt. Enhver har sit unikke udgangspunkt og egen livsvej. I gruppen følges I ad en stund og oplever styrken og glæden ved at mærke hvor forbundne vi er.

Måske har du rigtig dårlige erfaringer med og  forestillinger om grupper. De kan være opstået for længe siden og have et godt tag i dig.

Kontakt mig og lad os få en snak, hvis du gerne vil videre. Eller start eventuelt med en individuel tid, hvor dette er på som tema i en individuel opstilling. Der er mange som har dårlige skoleoplevelser og det er virkelig muligt at bryde fri af disse.

Psykoterapi med Benedicte Helgason

Pris på opstillinger

Udviklingsgruppe
Pris: 2.100 kr.

Systemisk- og familieopstilling
Pris: 900 kr.

Opstilling hjemme
Pris: 400 kr. pr. person

Kontakt mig uforpligtende

Jeg har 30 års erfaring i at hjælpe mennesker videre. Du kan læse videre, booke tid eller høre mere om det jeg tilbyder. Du er velkommen til at ringe uforpligtende eller udfylde formularen nederst på siden. Så kontakter jeg dig. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt.

Sådan kan opstillingsmetoden foregå:

Metoden er meget jordnær og der ligger en masse fundamental viden til baggrund for opstilling.

Den der for lavet opstillingen behøver ingen forkendskab til metoden eller alt i familiens liv. Det er min erfaring at det nødvendinge vil vise sig undervejs.

Først taler den der skal have lavet en opstilling med facilitator (Benedicte). Inden den egentlige opstilling spørges der ind til faktuelle begivenheder i familien og hvad du ønsker at få ud af opstillingen. Derefter tager vi sammen stilling til, hvordan dette skal gribes an “på gulvet” eller “i feltet” hvor repræsnentanter arbejder for dig.

Du ser til udefra din stol i kredsen. Du udvælger nogle af de andre deltagere og beder dem repræsentere dig selv og de andre i familien eller noget helt tredje, som har relevans i forhold til det du ønsker der sker en bevægelse i forhold til.

Jeg stiller muligvis supplerende spørgsmål undervejs og støtter dig tæt i processen.

Det meste foregår indenfor et felt ude på gulvet og processerne forløber ved hjælp af repræsentanternes feedback og facilitatorens interventioner blandt disse.

Der arbejdes med retning og afstand, impulser og styret dialog mellem deltagerne. Oftest får du tilbud om at stille sig ind på sin egen repræsentants plads til slut i opstillingen, når der er skabt ro i feltet.

Bagefter er processen sat igang og det bedste er at lade den virke uden at bruge mental energi på at prøve at forstå. De forløsninger, forsoninger og indsigter der nu er skabt grobund for foregår på celleplan og er af kropslig og energetisk karakter.

Vi mærker en forandring har fundet sted, men har ofte ikke ord for det. Mange fortæller om ændringer de oplever hos andre, som pludselig tager kontakt, er imødekommende osv.

Med forandringen har vi skabt mulighed for i os selv og det ændre på måden vi møder og resonnerer med de andre, også over lange afstande.

Opstillingsgrupper

Ønsker du at deltage i et varmt og udviklende gruppeforløb?

Kontakt Benedicte på telefon  25 65 62 56, eller send en besked for, at høre nærmere om alle kommende forløb og om datoer for opstart.

Vi mødes fra 30. august i en  “hver 14 dagsgruppe” i Køge. Du kan også følge mig og se alle nye begivenheder på Facebook.

Udviklingsgruppe

Det kan være du står alene med stress, angst, depression, mindreværd, sorg, ensomhed eller svære relationer grundet livskrise, sygdom, misbrug eller noget helt fjerde.

Jeg samler mennesker i trygge forløb, hvor I udforsker, indkredser, heler og forløser det I hver især slås med.

Jeg har en masse erfaring med, at udfordringer hurtigere kan bearbejdes og nuanceres ved, at have en gruppe, hvor sorger og glæder kan deles med  andre.

Kontakt mig og hør om grupper eller skriv dig op til i den næste gruppe med op til 7 deltagere.

Deltagelse i foredrag, grupper eller workshops

– Individuel opstilling 1:1 og mindre grupper mødes på Fortunvej 24, 2920 Charlottenlund

– Hjemme hos dig selv, hvis du samler en gruppe.

Kontakt mig på tlf.25656256, eller på mail pranainpic@gmail.com.

Du kan se alle mine begivenheder og nyheder på:

Facebook

Instagram

Du kan også se alle nyheder på denne side.

Kontakt mig

- ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.