Personlig vejledning

Foregår pt. online og som “walk and talk” ude i den frie natur.

Når du skal vælge en at tale med, så viser forskning at kontakten imellem Jer er det allervigtigste. Personlig vejledning kan gøre en verden til forskel og kan højne livskvaliteten markant. Det er dog først nødvendigt at tillade sig selv, at række ud efter hjælpen. Det kræver faktisk både selverkendelse og en vis portion mod. At turde mærke det er tid til at tale med en professionel. Når du rækker ud efter hjælp, træder du over en grænse. Der skal derfor være et sikkert rum at træde ind i, en følelse af at være velkommen og blive mødt af et nærværende og autentisk menneske. Samtidig er det vigtigt, at sikre sig at terapeuten har minimum har en godkendt 4 årig psykoterapeutisk uddannelse bag sig. Et proffesionelt møde er også et personligt møde med et andet menneske og der vil opbygges en relation. 

Psykoterapi med Benedicte Helgason

Kontakt mig uforpligtende

Jeg har 30 års erfaring i at hjælpe mennesker videre. Vil du booke en tid og høre mere om det jeg tilbyder, så ring mig op eller udfyld formularen nederst på siden. Så vender jeg tilbage. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt.

Benedicte Helgason

Jeg hedder Benedicte Helgason f. 1962 og vokset op som den yngste af tre søskende på Østerbro i København. Min egen familie, består af min mand gennem 25 år, vores to børn og hunden Loui. De er mit daglige omdrejningspunkt.

Idag er jeg dybt taknemmelig for livet og for den lærerige rejse henimod at blive mere tro mod den jeg dybest set er. Jeg bevæger mig et skridt ad gangen, stadig nærmere min sande essens. Imens øver jeg mig i være taknemmelig for ALT hvad livet bringer med sig. Jeg glædes over alle de små ting i det store og elsker min hverdag. Det har bestemt ikke altid været sådan. Da jeg var sidst i 20´ – erne, bad jeg om hjælp til at få kigget på en tung personlig bagage, jeg havde slæbt med mig. Det har været den bedste beslutning i mit liv! Det var et vendepunkt, så skelsættende, at det næsten beskrives bedst, som at have levet to liv i den samme krop.

Min Passion

Min passion ligger i at finde måder at forbinde det spirituelle med et almindeligt jordnært liv. At give næring til nærværende fællesskaber, som har betydning for os alle. Det opleves som en meget livgivende proces. Når jeg er i bevægelse og bryder igennem gamle overbevisninger, så heler jeg  løbende gamle sår og kan afslutte det som ikke er brugbart længere. Det giver energi og afsæt til at nyt kan udfolde sig. Jeg er dybt fasineret af menneskets evne til, med tiden at transformere smerte og modgang til fornyet tillid til livet og accept af det der nu er ens livsvilkår. Det at kunne støtte andre i denne og mange andre  processer er meget meningsfyldt for mig.

Individuel terapi og behandling

Jeg brænder for at tilbyde individuel vejledning og derfor er det vigtigt for mig, at mine ydelser er alsidige.Vi er alle unikke og derfor  tilbyder jeg flere måder at tilgå personlig heling og vækst.

Både psykoterapi, healingsmassage, familiesamtaler, familieopstilling, ayurvedisk vejledning og  bevidst vejrtrækning er alle effektive metoder, som styrker dine iboende helende krafter. Kombineret understøtter de hinanden på smukkeste vis.

Velforberedt og afklaret

Jeg modtager løbende supervision og tilegner mig løbende nye måder, at kunne understøtte og vedligeholde en positiv og naturlig udvikling for andre. Som psykoterapeut har jeg arbejdet med det jeg har med i bagagen af egne problematikker og gør det stadig når behovet melder sig. Det er en altafgørende faktor for at jeg kan møde dig fra et professionelt sted med den empati og det nærvær som du fortjener.

Holistisk tilgang

At blive set som et helt menneske og ikke blive symptombehandlet for en følelsesmæssig eller fysisk smerte er for mig en hel grundlæggende betingelse for et godt liv. Derfor tilbyder jeg selvfølgelig dette holistiske menneskesyn i praksis.

Det skal ikke forstås sådan, at det hele skal indgå i et forløb. Men muligheden er der. F.eks hvis du aldrig har arbejdet med dig selv før. Så kan det være meget berigende at starte sin personlige rejse ved af prøve forskellige veje.

Fordybelse i kontakten til dig selv sker via et dynamisk samarbejde. En udveksling som giver dig adgang til at spotte dine personlige fokuspunkter. Dine nye indsigter og livsstrategier tager du ud og afprøver i din hverdag. Efterfølgende vender du tilbage og reflektere over dine nye erfaringer i løbende dialog.

At blive mødt med nærvær og respekt

Jeg ønsker at hjælpe med at finde ind til kernen af en smertefuld problemstilling. Derfor tilbyder jeg at gå vejen sammen med dig der ønsker det. Alt foregår i et nærværende og respektfuldt møde og i dit tempo.

Jeg har mange års erfaring og kendskab til mange forskellige måder, at vejlede børn, unge og voksne i at finde eget potentiale midt i det svære og forvirrende. Med andre ord så inviteres du til, med min støtte, at blive mere dig, ved at forholde dig til det der dukker op undervejs i terapien, gruppeforløbet, kostændringen eller i den frigivende massage.

Jeg følger ikke bestemte skemalagte metoder i et individuelt forløb. Det er i mødet og samarbejdet med dig, at jeg løbende afstemmer hvordan du bedst kommer videre. Du får altså mulighed for hjælp til selvhjælp på forskellig vis.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  25 65 62 56

Bemærk: Er jeg optaget, kan du skrive en besked med navn og telefonnummer,så kommer vi hurtigere i kontakt.