Din kloge krop

Holistisk individuelt forløb

Dette er en mulighed for at give næring til din krop, dit sind og din ånd.

Et forløb består af 6 sessioner og inkluderer:

  • Indledende samtale
  • Ayurvedisk kostvejledning
  • Familieopstilling
  • Lydhealing
  • Healingsmassage eller en regressionsterapi.

Healingsmassage

En sundere livsstil kan starte med, at du retter din opmærksomhed hen på hvad din krop giver udtryk for. Det kan du øve dig på via en afspændende eller energiskabende massage. Eventuelt i kombination med  samtaleterapi.

Behandlingen er for dig som ønsker omsorg for krop, sind og sjæl og ad den vej opnå større fysisk og psykisk velvære og mere indre balance, som giver sig udtryk i ydre overskud.

Der er beviseligt gode effekter på både blodtryk, åndedræt, imunforsvar, stress, angst, depression og meget mere for mennesker som jævnligt modtager massage. Der er altså genvinster at hente både fysisk og psykisk. Det sker fordi healingsmassage omfatter hele dig.Behandlingen er med andre ord holistisk og efterlader dig i en skøn afslappet tilstand, mere hel og samlet.

Ayurvedisk kostvejledning

Lydhørhed overfor din krop kan også foregå med udgangspunkt i kostvejledning udfra de ayurvediske principper, som udspringer fra den tusindår gamle indiske sundhedslære og filosofi.

Med udgangspunkt i bl.a pulsdiagnose, en doschatest og dialog omkring din livsstil, bestemmes dine dosha´s indbyrdes balance og du modtager en tre måneders skriftlig kostvejledning.

Psykoterapi med Benedicte Helgason

Behandlinger siden 1998

Jeg er uddannet på Kilden og har givet behandlinger siden 1998.

Du kan læse meget mere om min baggrund, erfaring og ekspertise her.

Fugle som flyver

Behandlingen er for dig som ønsker omsorg for krop, sind og sjæl og ad den vej opnå større fysisk og psykisk velvære og mere indre balance, som giver sig udtryk i ydre overskud.

Praktiske oplysninger

Du skal intet medbringe. Når du ankommer taler vi altid kort om hvad din intention med behandlingen er. Det giver mig en pejling hvad der skal være fokus på i massagen.

Det kan være du kommer med en følelsesmæssig eller fysisk tilstand som du ønsker lindring for. Måske ønsker du at gøre noget godt for dig selv uden et bestemt formål.

Du kan tilvælge 30 minutters samtaleterapi før massagen.

Massagen

Jeg kombinerer din personligt tilpassede massage med nu og da, at lade mine hænder hvile, hvor jeg oplever, du vil have udbytte af at rette opmærksomheden hen.

Det virker helende og frigørende på din naturlige energistrøm og der er intet mystisk ved det. Det sker i en koncentreret men afspændt bevidsthedstilstand. Det kan være det drejer sig om en u(bevidst) blokering, som med et fælles målrettet fokus, kan løsne sig og frigive energi, mentalt og følelsesmæssigt.

Intet skal forceres eller presses frem, det er mere det at prøve at overgive sig og have en villighed til at give slip og modtage.

Vores samarbejde

Din vigtigste opgave er at tage imod. Det vil sige at behandlingen er et samarbejde, selvom du i perioder vil være i en dyb afslappet tilstand.

Jeg arbejder intuitivt med dybe eller lette strøg, alt efter om jeg sanser det er dine muskler eller fx huden, som kræver opmærksonhed. Det varierer meget under massagen, som dog helt grundlæggende er blid, rolig og omsorgsfuld.

Vi taler ikke sammen undervejs, med mindre du har brug for at sige noget til mig ifm selve behandlingen.

Helkropsmassagen foregår i stilhed

  • Jeg anvender mandelolie med æteriske olier.
  • Jeg forlader lokalet mens du lægger din tøj og lægger dig godt tilrette på briksen under tæpper og lagner. Du beholder dine underbukser på og din krop er kun afdækket på det mindre område hvor du masseres i øjeblikket.
  • Når massagen er færdig og du er “kommet tilbage” taler vi kort om din oplevelse.
  • Jeg forlader igen rummet mens du kommer i tøjet.
  • Massagen varer 75 min.

Din kloge krop priser

Lydhealing 90 min.
Pris: 800 kr. Forløb 4.000 kr.

Holistisk individuelt forløb
Pris: 4.495 kr.

Healingsmassage med samtale
Pris: 1.250 kr.

 

Kontakt mig uforpligtende

Jeg har 35 års erfaring i at hjælpe mennesker videre. Hvis du er interesseret i at booke en tid eller vil høre mere om det jeg tilbyder, så ring til mig og hør nærmere. Du kan også sende mig en besked via kontaktformen på siden Kontakt.

Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt.