Lederudtalelser

Diverse lederudtalelser efter heldags workshops

”Dagen forløb rigtig fint. Vi glemte hurtigt det grimme rum vi var i. Vi fik mere end jeg havde forventet. Vi oplevede en større samhørighed fra et mere ordløst sted i os…”

”Jeg tænker det vil gavne medarbejdernes indbyrdes samarbejde og trivsel fremadrettet. Jeg tror, at der for mig, sker det samme som for resten af gruppen. Varmen og forbundetheden vi alle spejder efter og kærrer om, blev leveret let og varmt med vores alles deltagelse.”

”Jeg har fået gladere medarbejdere der er bedre forbundet og glæden ved selv at få lov at deltage. Det varmede at medarbejderne valgte mig, til at være med i de forskellige små og store opstillinger. Kontakten kom i stand på anbefaling fra en af mine medarbejdere. Jeg fik en fornemmelse af, at en sådan dag ville kunne opfylde et behov i gruppen, de ofte efterspørger; mere nærhed og forbundethed.””

”Der var ikke noget jeg kunne have ønsket mig var anderledes i opbygningen af dagen. Vægtningen var så fin. Det var så dejligt vi bare gik i gang. Altså efter den teoretiske indledning. Dejligt at vi fik flere opstillinger ind, da det blev efterspurgt. Filt-opstillingerne til sidst var rigtig gode at slutte dagen af med.”

”Mine medarbejdere melder samstemmende tilbage at det først og fremmest var oplevelsen af tæthed og forbundethed de tog med sig. Jeg anbefaler kurset til andre ledere og gerne tilbyde dem en tilsvarende dag, hvis vi får mulighed for det.”

Kontakt mig uforpligtende

Jeg har 30 års erfaring i at hjælpe mennesker videre. Du læse videre her på hjemmesiden, booke tid, du kan ringe mig op eller blot udfylde formularen nederst på siden. Så vender jeg tilbage til dig. Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt.

Kontakt ved spørgsmål og tidsbestilling

Mails besvares personligt inden for få timer.
Husk at aflyse din tid mindst 24 timer før.

  25 65 62 56

Bemærk: Er jeg optaget, kan du skrive en besked.